Summa sidvisningar

tisdag 7 maj 2013

¨Små, lätta moln....

Ja, då har det gått en vecka sedan operationen och jag är hemma igen med foten i paket. Inget gips blev det denna gång utan bandage plus en aluminiumskena som ska stabilisera foten. Om två veckor är det dags att ta stygnen och då är det bara att sätta sig på tåget till Stockholm igen. Skenan byts ut mot en walking-ortos men jag får fortfarande inte kliva ner på foten. Så det blir sex veckor ömsom i rullstol och med kryckor.

Är så sugen att gå ut i finvädret men vågar inte vingla i väg ensam på kryckor utför vår provisoriska trappa. Det vore bara korkat. Lite har jag lärt mig av operationen jag gjorde 2008 då jag både gick på och körde bil med gipsskena. Resultatet blev inte så bra .

Så nu laddar jag med böcker samtidigt som jag dirigerar de mina från soffan. Alice ser lite deppad ut för att hon inte får ligga bredvid mig, men jag har velat eliminera allt som skulle kunna orsaka en infektion.Vill inte behöva åka akut till Sundsvall. Så hon får tåla sig ett tag till.

För att stilla ett rastlöst sinne så har jag under en ganska lång tid nu förtom qigongen använt mig av relaxappar. Tycker att de är kanonbra och för närarande är det Andrew Johnson's appar som gäller. Han har gjort ett flertal som inte är alltför dyra så man kan variera lite. Det sista jag gör på kvällen är att plugga in lurarna och sedan somnar jag omgående till hans fantastiska röst. Jag gillar skarpt hans dialekt - tror han är skotte. En annan som också gjort bra relaxappar är Glenn Harrold. Kan varmt rekommendera båda två.

Kollar ut genom fönstret på en blå himmel med små, lätta moln..Fina, underbara maj med vitsippor, hägg och all den skira grönskan och doft av vår. Lycka.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar