Summa sidvisningar

söndag 18 mars 2012

Fårklippning..

är en liten försmak av våren. Nu var det dags och det blir samtidigt ett tillfälle att kolla om alla är dräktiga och ser ut att må bra. En hälsokontroll helt enkelt. I år bestämde vi oss för att leja bort hela proceduren. Det har sin charm att klippa själv men tar mycket längre tid och är ryggknäckande för en ovan.Vi hade beräknat att lammen skulle komma först i slutet av april men har troligen räknat fel - en ser ut att snart vara på gång. "Valle" har tydligen gjort det han skulle. Det här har jag saknat och längtat efter. Snart kommer dom. Det är något speciellt...

   En nyklippt Valdemar blev plötsligt så liten.
  Nu åker vinterskruden av. Lika härligt varje gång.

9 kommentarer:

 1. Hej gumman!
  Nu går det ju att kommentera din blogg. Det gick det inte förut, men jag har läst ändå.
  Ha en fortsatt fin kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt! Ha det bra du med och fortsätt gärna kommentera :). Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har kommit ett nytt inlägg till dig ;-)

   Radera
 3. Svar
  1. Ja han sa att en del brunstar direkt man släpper in baggen och då kan det hända att det blir lamm runt den 26:e mars. Jag var inte direkt beredd på det. Bara vänta o se.

   Radera
 4. Ska bli kul att se lammen som kommer! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är lika kul varje gång. Hoppas bara det går bra. Såg att en tacka hade en mysko knöl på halsen. Nåt vi måste hålla koll på.

   Radera
 5. Jo, det är klart att jobbet påverkar hur man känner det på måndag. Har ett ganska tungt jobb, så ibland är helgen för kort att vila upp sig på. Jag startade dagen med sanering av 4 arrester...kanske inte det roligaste i världen. Men faktum är att jag trivs ganska bra hos polisen, eller jag trivs. Har jobbat där i drygt 5 år nu.
  Hoppas att din dag har varit bra. Jag har överlevt ;-)
  Ha det gott.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Huvudsaken är ju att det positiva överväger - annars orkar man inte. Ha det bra du med. Kram

  SvaraRadera